Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018
elen

Χρήσιμες πληροφορίες – Vans

Κάθε αμάξι έχει τη δική του οδηγική συμπεριφορά και κάθε οδηγός, έμπειρος ή μη, πρέπει να γνωρίζει κάποια πράγματα ούτως ώστε να εξασφαλίσει την καλύτερη ασφάλεια που μπορεί.

Κατά την οδήγηση όμως ενός VAN, πρέπει να προσέξουμε λίγο παραπάνω, γιατί διαφέρει τουλάχιστον σε διαστάσεις από ένα συμβατικό Ι.Χ. και όταν θέλουμε να στρίψουμε, πρέπει να βγαίνει 1 μέτρο πιο έξω από ένα συμβατικό αυτοκίνητο, καθώς και η μεταφορά αντικειμένων με αυτό, πρέπει να γίνεται βάση κάποιων κανόνων.

Το μέγιστο βάρος του φορτίου δεν πρέπει να ξεπερνά το ωφέλιμο βάρος του VAN που θα επιλέξετε.

Πάντα τα αντικείμενα πρέπει να στερεώνονται καλά ώστε να μην υπάρχει κατά την πορεία του αυτοκινήτου μετακίνηση αυτών με κίνδυνο ακόμα και την ανατροπή του VAN.

Οι στροφές πρέπει να εκτελούνται αργά γιατί το κέντρο βάρους αλλάζει στα μεγαλύτερα, υπερυψωμένα και φορτωμένα αυτοκίνητα. Επίσης, το φρενάρισμα θα πρέπει να ξεκινάει νωρίτερα λόγω βάρους του οχήματος και ιδιαίτερα σε ολισθηρό οδόστρωμα.

Χρήσιμες πληροφορίες – Vans, ΜΕΤΑΦΟΡΑ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ -ΟΙΚΟΣΥΣΚΕΥΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ – ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΕΣ ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ, ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, VANS ΜΕ ΟΔΗΓΟ, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΣΑΣ ΕΡΓΟ, ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΗ – ΠΑΡΑΛΑΒΗ, ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ

ΑΘΗΝΑ, ΒΟΛΟΣ, ΣΚΙΑΘΟΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΛΑΡΙΣΑ, ΤΡΙΚΑΛΑ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ, ΚΟΖΑΝΗ, ΛΑΜΙΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΠΑΤΡΑ, ΚΑΒΑΛΑ

Free WordPress Themes - Download High-quality Templates