Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018
elen

ΟΡΟΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ

Γενικοί Όροι Ενοικίασης

ΗΛΙΚΙΑ ΟΔΗΓΟΥ : Για τις κατηγορίες A,B,C ελάχιστο όριο ηλικίας 23 χρόνια και για όλες τις άλλες κατηγορίες 25 χρόνια.

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ : Για όλες τις κατηγορίες ο μισθωτής πρέπει να παρουσιάσει μια πιστωτική κάρτα αποδεκτή από την European Cars για την κάλυψη των ποσών που αφορούν την εγγύηση, την προκαταβολή και την εξόφληση του κόστους ενοικίασης ή την ανάλογη κατάθεση σε μετρητά.

ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΕΩΣ : Ο οδηγός πρέπει να κατέχει άδεια τουλάχιστον επί 3 χρόνια.

ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ : Μετά την λήξη της συμφωνηθείσας μίσθωσης, η European Cars επιτρέπει στον ενοικιαστή μια περίοδο χάρητος για την επιστροφή του αυτοκινήτου έως 60 λεπτά χωρίς καμιά επιβάρυνση. Μετά την πάροδο της παραπάνω περιοδού χάρητος ο ενοικιαστής θα χρεώνεται κατ’ ελάχιστον με το κόστος μιας επιπλέον ημέρας.

ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : Όλα τα πρόστιμα και διοικητικές ποινές που προέρχονται από υπαιτιότητα του οδηγού επιβαρύνουν πλήρως το μισθωτή..

ΕΓΓΥΗΣΗ : Η εγγύηση που απαιτείτε για την ενοικίαση αυτοκινήτων είναι ως εξής.
Για το GROUP A – B – C – D στα 500€,
Για το GROUP E – F – FA – K στα 700€,
Για το GROUP G – H – H1 – I – I1 – J στα 900€,
Για το GROUP LUXURY L – CABRIO CAB στα 1500€

Η εγγύηση επιστρέφεται μετά το πέρας της ενοικίασης και μετά τον έλεγχο του οχήματος εφόσον δεν έχει προξενηθεί καμία ζημία εξτρά από τις αναγραφόμενες.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ : Όλοι οι εξουσιοδοτημένοι από την European Cars οδηγοί αυτοκινήτων απαλλάσσονται για ζημιές του ενοικιαζομένου αυτοκινήτου από φωτιά έως τα 1500 €, και είναι ασφαλισμένοι με αστική ευθύνη έναντι τρίτων για θάνατο, σωματικές βλάβες έως 650.000 € και υλικές ζημιές. Και οι 2 καλύψεις υπόκεινται στου γενικούς όρους του συμβολαίου της European Cars με την Ασφαλιστική της εταιρεία.

ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ (CDW – SCDW) : Η ευθύνη του ενοικιαστή για ζημιά στο ενοικιαζόμενο όχημα μπορεί να περιοριστεί, υπό την προϋπόθεση ότι δεν παραβιάζεται ο Κ.Ο.Κ,
Για το GROUP A – B – C – D στα 500€ πληρώνωντας εξτρά 6€ ημερησίως,
Για το GROUP E – F – FA – K στα 700€ πληρώνωντας εξτρά 8€ ημερησίως,
Για το GROUP G – H – H1 – I – I1 – J στα 900€ πληρώνωντας εξτρά12€ ημερησίως,
Για το GROUP LUXURY L – CABRIO CAB στα 1500€ πληρώνωντας εξτρά 20€ ημερησίως

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ (PAI) : Ο ενοικιαστής και οι εξουσιοδοτημένοι οδηγοί απαλλάσσονται έναντι τρίτων για σωματικές βλάβες και για υλικές ζημιές μέχρι του ποσού των €650.000, όπως προβλέπεται από τους γενικούς όρους για την ασφάλεια έναντι τρίτων βάσει του συμβολαίου της European Cars με την ασφαλιστική της εταιρεία, εάν καταβάλλουν ημερησίως το ποσό των €3 για όλες τις κατηγορίες.

ΚΑΛΥΨΗ ΚΛΟΠΗΣ (ΤΡ): Η κάλυψη κλοπής είναι μια προαιρετική υπηρεσία, η οποία εάν γίνει αποδεκτή, απαλλάσσει των ενοικιαστή από κάθε οικονομική ευθύνη για Ολική ή Μερική κλοπή του ενοικιαζόμενου αυτοκίνητου της European Cars εφόσον ο ενοικιαστής καταβάλει ημερησίως το ποσό των
€3 για τις κατηγορίες A, B, C,D
€4 για τις κατηγορίες E – F – FA – K
€6 για τις κατηγορίες G – H – H1 – I – I1 – J
και €20 για την κατηγορία LUXURY L – CABRIO CAB.
Δεν καλύπτει την κλοπή προσωπικών αντικειμένων.

ΚΑΛΥΨΗ ΟΔΗΓΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΙΝΟΝΤΩΝ (ΡΑC) : Προσφέρεται έναντι €3 την ημέρα και καλύπτει: Αποζημίωση σε περίπτωση θανάτου, Ολικής / Μερικής ανικανότητας έως €5.000 για τον οδηγό και έως €2.000 για κάθε επιβάτη και για νοσήλια €500. Ανώτατο όριο αποζημίωσης για κάθε ατύχημα €15.000.

ΕΞΟΔΑ ΦΑΚΕΛΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ : Ο οδηγός χρεώνεται €15 σε περίπτωση ατυχήματος, υπαιτιότητάς του. Το ποσό αυτό δεν επιστρέφεται.

ΠΡΟΣΘΕΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ/ΟΙ : Ημερήσια χρέωση €3 για κάθε επιπλέον οδηγό.

ΧΡΕΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ : Σε όλα τα αεροδρόμια της χώρας είναι 3% επί του ποσού της μίσθωσης.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΕΝΖΙΝΗΣ : Για ενοικιάσεις διάρκειας 3 ημερών και άνω ο πελάτης πρέπει να προπληρώσει το κόστος της ποσότητας της βενζίνης που βρίσκεται στο ντεπόζιτο του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου κατά την παραλαβή αυτού. Κατά την επιστροφή του αυτοκινήτου και μόνο τότε, ο ενοικιαστής μπορεί να ζητήσει να του επιστραφεί η αξία της βενζίνης η οποία περιέχεται στο αυτοκίνητο κατά την στιγμή εκείνη. Εφόσον αυτή είναι λιγότερη από εκείνη που προπληρώθηκε τότε θα χρεωθεί και την υπηρεσία “Xρέωσης Eξυπηρέτησης Kαυσίμων”.

ΧΡΕΩΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ : €10

ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ : Διατίθενται μόνο μετά από κράτηση και με χρέωση €2 ημερησίως.

ΠΛΟΗΓΟΣ – GPS : Διατίθενται μόνο μετά από κράτηση και με χρέωση 6€ ημερησίως.

ΣΧΑΡΑ ΟΡΟΦΗΣ : Διατίθενται μόνο μετά από κράτηση και με χρέωση €6 ημερησίως.

ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΧΙΟΝΙΟΥ : Διατίθενται μόνο μετά από κράτηση και με χρέωση €3 ημερησίως.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΥΠΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ : Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα ανάλογα με την διαθεσιμότητα να παρέχει διαφορετικό τύπο αυτοκινήτου από αυτόν της αρχικής κράτησης με ένα αντίστοιχης, ή, μεγαλύτερης κατηγορίας

ΠΑΡΑΛΑΒΗ-ΠΑΡΑΔΟΣΗ – ΑΘΗΝΑ: Κάθε παραλαβή / παράδοση εκτός σταθμών European Cars χρεώνονται €10 εντός πόλεως. Εκτός πόλεως, η χρέωση θα είναι 0.30€/km για τις κατηγορίες A, B, C, D, E, F, G, H, H1, I, I1 και €0.90/km για την κατηγορία LUXURY L – CABRIO CAB. Χρέωση για κάθε παράδοση ή παραλαβή μετά τις ώρες λειτουργίας, €23. Από 20.30 έως 8.30

ΠΑΡΑΛΑΒΗ-ΠΑΡΑΔΟΣΗ – ΒΟΛΟΣ:
Η εταιρεία European Car Rental στο Βόλο- Πήλιο , έχει ιστορία 30 ετών στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων , είναι το παλαιότερο γραφείο του Βόλου και βρίσκεται στο λιμάνι , στην παραλία του Βόλου.Η European Car Rental – Volos – Pilion δραστηριοποιείται σε ενοικιάσεις αυτοκινήτων και μοτοποδηλάτων.
Παραδίδει αυτοκίνητα σε όλο το Πήλιο όπως Αγ. Ιωάννης – Μήλινα –Αργαλαστή – Μηλοπόταμος – Κάτω Γατσέα – Καλά Νερά – Κάλαμος – Λαύκο – Πάλτσι – ΑΦισσος – Πορταριά – Μακρυνίτσα κλπ. Στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου. Επίσης μπορείτε να πάρετε ένα αυτοκίνητο στο Βόλο και να το αφήσετε στην Αθήνα ή στον Πειραιά (λιμάνι) ή στον αερολιμένα ΕΛ. Βενιτζέλος με μικρή χρέωση (κατόπιν συμφωνίας με την επιχείρηση) .

ΠΑΡΑΛΑΒΗ-ΠΑΡΑΔΟΣΗ – ΣΚΙΑΘΟΣ:
Η εταιρεία European Car Rental Skiathos λειτουργεί από το 1976. Βρίσκεται κοντά στο λιμάνι και παραλαμβάνει και παραδίδει αυυτοκίνητα σε όλα τα ξενοδοχεία, στο αεροδρόμιο και στο λιμάνι χωρίς χρέωση. Δραστηριοποιείται στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων – μοτοποδηλάτων – σκαφών αναψυχής – κρατήσεις ξενοδοχείων – δωματίων και σε πακέτα διακοπών με δωμάτιο και αυτοκίνητο ή μοτοποδήλατο σε συνεργασία με το Holiday House.

ΣΥΣΤΗΜΑ «ΜΙΣΘΩΣΤΕ ΕΔΩ-ΑΦΗΣΤΕ ΕΚΕΙ» : Προσφέρεται μεταξύ των σταθμών της European Cars μόνο κατόπιν έγγραφης έγκρισης και με ειδική χρέωση σε συνεννόηση με τη European Cars.

ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ : Μόνο με προηγούμενη έγγραφη έγκριση της European Cars.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΠΛΟΙΟ : Μόνο με προηγούμενη έγγραφη έγκριση της European Cars. Δεν καλύπτονται από καμία ασφάλεια τυχόν ζημιές που θα προκληθούν στο ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο κατά την μεταφορά αυτού.

ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ : Η European Car Rental παρέχει οδική βοήθεια.

ΦΟΡΟΙ : Όλες οι τιμές και χρεώσεις που αναγράφονται στο έντυπο περιέχουν Φ.Π.Α.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ:
Για κρατήσεις οχημάτων που προπληρώθηκαν 90 ημέρες πριν την παραλαβή τους από τον πελάτη:
Για ακύρωση από 90 ημέρες έως και 16 ημέρες πρίν την παραλαβή, η εταιρεία επιστρέφει το 50% του συνολικού ποσού μίσθωσης.
Για ακύρωση από 15 ημέρες έως και 8 ημέρες πρίν την παραλαβή, η εταιρεία επιστρέφει το 25% του συνολικού ποσού μίσθωσης.
Για ακύρωση από 7 ημέρες και μέχρι την ημέρα παραλαβής του οχήματος, η εταιρεία επιστρέφει το 5% του συνολικού ποσού μίσθωσης.

Free WordPress Themes - Download High-quality Templates